Fresh logistika a zabezpečenie dodávateľského reťazca vo vybranom podniku - Boorová, Brigita, 1979-
Analýza záujmu o čerstvé potraviny prostredníctvom automatov v konkrétnej spoločnosti. Riešenie ich zavedenia a zabezpečenia čerstvosti v dodávateľskom reťazci.