Digitálne podnikanie a digitálne platformy - Danková, Lenka, 1993-
Charakteristika digitálneho podnikania. Trendy, ktoré rozlišujú digitálne procesy od tradičných procesov. Tradičné firmy a elektronické podnikanie. Zdaňovanie digitálnych platforiem. Digitálne meny. Povinnosť zriadenia stálej prevádzkarne pre poskytovateľov služieb sprostredkovaných prostredníctvom digitálnej platformy v SR.