Management and Game Theory - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Rozvíjanie princípov modelovania reálnych situácií z hľadiska hier. Prehľad literatúry o formálnych modeloch a ich aplikácia v manažmente. Formulácioa princípov dizajnu maticovej hry.