Viackriteriálna volebná hra - Čičková, Zuzana, 1978-
Formulovanie princípov volebnej hry. Aplikácia na ukážke vytvárania koalície z hľadiska blízkosti politického programu, ktorý zahŕňa viacero verejných oblastí (zdravotníctvo, verejné financie, zahraničná politika a podobne).