Vyjednávací potenciál politických strán na Slovensku: za hranice Shapleyovho-Shubikovho indexu - Kováč, Stanislav
Analýza predikovaného vyjednávacieho vplyvu politických strán pri tvorbe koalície na Slovensku po parlamentných voľbách 2020. Na analýzu vplyvu sú použité štyri indexy, konkrétne Shapleyov-Shubikov, Banzhafov, Deeganov-Packelov a Hollerov index.