Priame zahraničné investície a výkonnosť domácich podnikov - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Skúmanie vplyvu prílevu priamych zahraničných investícií na výkonnosť domácich podnikov meranú prostredníctvom pridanej hodnoty na zamestnanca v podmienkach priemyslu Slovenskej republiky. Výsledky korelačnej a regresnej analýzy, ktoré preukázali existenciu štatisticky významného negatívneho vplyvu PZI na výkonnosť domácich podnikov.