Marketingová podpora ako súčasť marketingu univerzít pri získavaní uchádzačov o štúdium - Andrejovský, Pavol, 1975-
Marketing univerzít a jeho špecifiká. Cieľové skupiny a oblasti pôsobenia marketingu univerzít. Komunikačná politika v rámci marketingu univerzity.