Implementácia e-learningu do vyučovacieho procesu - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Výhody používania počítačom podporovaného vyučovania. E-learnig a blended learning. Zlepšovanie vyučovacích metód v predmete Matematika. Testovanie študentov v dvoch akademických rokoch pri klasickej výuke a výuke obohatenej o nové metódy a trendy v oblasti didaktiky matematiky a kvantitatívnych metód.