Zvýšenie obratu predaja pomocou webovej analytiky - Hajduová, Zuzana, 1974-
Rastúci trend online obchodovania. Prehľad online obchodu v Európe - predaj a percentuálny rast (2016-2017). Webová analytika. Internetový obchod zameraný na elektroniku ako objekt skúmania. Kvantitatívne vyhodnotenie rentability PPC kampane v systéme Google Adwords. Vyčíslenie rentability reklamy. Opatrenia.