Regional Heterogeneity among Non-operating Earnings Quality, Stock Returns, and Firm Value in Biotech Industry - Lee, Joe-Ming
Regionálna rôznorodosť v taiwanskom biotechnologickom priemysle v rokoch 2008-2015 je skúmaná z hľadiska neoperačnej kvality príjmov, výnosov akcií a pevnou hodnotou. Na skúmanie boli použité rôzne ekonomické panelové metódy. Výsledky ukazujú, že biotechnologické firmy blízko spodnej hranice pre prevádzkové výnosy majú nízku kvalitu mimoprevádzkových príjmov a tie blízko hornej hranice vykazujú opak.