Mapovanie strategických skupín v hutníckom priemysle - Bobenič, Tibor
Teoretické východiská mapovania strategických skupín v odvetví. Charakteristika hutníckeho priemyslu a zdroje dát. Počet hutníckych podnikov v jednotlivých skupinách v rámci divízie 24. Mapa strategických skupín v hutníckom priemysle.