Integration of the Circular Economy System Into the Company Operation - Hanuláková, Eva, 1964-
Integrácia systému obežného hospodárstva do činnosti spoločnosti. Výhody z hľadiska nových obchodných modelov založených na znižovaní výrobných vstupov a výrobných výstupov, nových technológií, inovácií, meniacich sa charakteristík výrobkov a ich životného cyklu, opätovného použitia pôvodných zdrojov a materiálov a zvýšenie recyklácie. Nový holistický marketing, prístup k zákazníkovi a zmena firemnej kultúry.