Způsoby ukončení kvantitativního uvolňování na příkladech Japonska, Spojeného království a Spojených států amerických - Hába, Stanislav
Teoreticko-historický pohľad na porovnanie príkladov, ktoré zažili ukončenie QE - kvantitatívne uvoľnovanie (Japonsko, Spojeného kráľovstvo a USA) a pororovnanie vývoja vybraných indikátorov pred a po oznámení ukončenia QE.