On the Drivers of Global Grain Price Volatility: an Empirical Investigation - Santeramo, Fabio Gaetano
Činitele, ktoré ovplyvňujú globálnu nestálosť cien obilia: pšenice, kukurice a jačmeňa. Porovnanie jednoročnej, medziročnej a celkovej globálnej nestálosti.