Vliv ekonomické krize na úroveň plodnosti ve státech Evropské unie - Kocourková, Jiřina
Analýza vplyvu ekonomickej krízy na úroveň plodnosti naprieč všetkými štátmi EU28. Regresná analýza vzťahu medzi dvoma ekonomickými ukazovateľmi, HDP na obyvateľa a mierou nezamestnanosti, a vývojom úhrnné plodnosti v súvislosti s nástupem ekonomickej krizy.