Integrácia techník manažérstva inovácií - Potoma, Radoslav, 1992-
Prístupy manažmentu k inováciám. Techniky manažmentu inovácií. Integrácia techník manažmentu inovácií. Rozhodovanie v inovačnom procese. Metódy použité pri zbere a spracovaní získaných údajov pri skúmaní vybraného podniku. Výsledky práce.