Labour Inequalities in Europe: the Case of Serbia - Mihic, Svetlana
Rodová nerovnosť je diskutovanou témou v súčasnej spoločnosti. Porovnanie medzi nezamestnanosťou v Srbsku a európskymi krajinami so zameraním na vek a pohlavie. Analýza miery aktivity, nezamestnanosť, zamestnanosť, dlhodobá nezamestnanosť. Identifikovanie hlavných faktorov, ktoré ovplyvňujú štruktúru pracovného trhu v Európe. Odporúčania pre propagáciu podnikania žien a iné, za účelom redukcie nerovnosti v ekonomickej aktivite spoločnosti.