Development of the Asset Management in Slovakia and Czech Republic in the Era of Digitalisation and Industry 4.0 - Matušovič, Denis
Aktuálny vývoj správy aktív na Slovensku a v Českej republike v porovnaní s európskym štandardom. Analýza rôznych typov podielových fondov a ich príslušný trhový podiel v miestnych a európskych podmienkach.