Localized Knowledge Spillovers of Universities - Špurek, Miroslav, 1992-
Inovačné modely v európskych regiónoch. Univerzity ako jeden z kľúčových aktérov v regionálnych inovačných systémoch. Vzorce presahovania poznatkov pochádzajúcich z univerzít a inovačnej štruktúry regiónov.