Banská halda jej vplyv na diverzitu druhov lišajníkov a koncentrácia ťažkých kovov v ich stielkach - Šalamon, Ivan
Štúdia orientovaná na druhovú determináciu lišajníkov, ktoré sa vyskytujú na povrchu haldy a okolitého prostredia z opusteného starého medeného dolu v Mlynkoch. Taxonomický výskum a analýza obsahu ťažkých kovov v prevládajúcich lišajníkoch.