Triedenie komunálneho odpadu a motivácia ku triedeniu komunálneho odpadu - Bačová, Monika
Obehové hospodárstvo ako ekonomický systém, ktorý uprednostňuje opätovné využívanie a recyklovanie vecí. Výhody pre životné prostredie, hospodársky rast a pre obyvateľov. Výsledky dotazníkového prieskumu realizovaného medzi študentmi Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach, ktorého cieľom bolo zistiť, ktoré položky komunálneho odpadu vysokoškoláci triedia a či sú dostatočne motivovaní k triedeniu komunálneho odpadu.