Obehové hospodárstvo v podmienkach Slovenskej republiky - Franková, Dominika, 1995-
Vysvetlenie pojmu obehové hospodárstvo. Význam obehového hospodárstva. Technický a biologický cyklus. Obehové hospodárstvo v praxi - príklad nemeckej chemickej spoločnosti BASF a spoločnosti Curaden Slovakia. Projekt Kolokefka. Aplikácia obehového hospodárstva spoločnosťou IKEA.