Ekonomicko-environmentálne aspekty zhodnocovania komunálneho odpadu - Harbuľák, Dušan
Delenie odpadu z rôznych hľadísk. Komunálny odpad. Vývoj produkcie komunálnych odpadov vo vybraných krajinách Európskej únie v rokoch 2007-2016. Produkcia komunálneho odpadu vo vybraných krajinách v roku 2016. Nakladanie s odpadmi - zber, separácia.