Obehové hospodárstvo - Kršák, Branislav
Vývojové etapy nakladania s odpadmi. Obehové hospodárstvo a jeho štyri princípy. Princípy lineárnej ekonomiky. Transformácia lineárnej ekonomiky na obehové hospodárstvo.