Triedenie komunálneho odpadu - Závadský, Cyril, 1971-
Triedený zber komunálneho odpadu. Prehľad farebného rozlíšenia zberných nádob alebo vriec. Prehľad analyzovaných otázok z dotazníkového prieskumu zameraného na problematiku triedenia komunálneho odpadu a motivácie k triedeniu odpadu. Výsledky prieskumu.