Rizikový aspekt inovačného potenciálu klastrov v SR a EÚ - Kordoš, Marcel
Analýza klastrového prostredia SR a EÚ. Typy klastrov. Klastrové organizácie. Klastrové politiky. Podpora klastrov na Slovensku. Aktivity Európskej únie na podporu rozvoja klastrov. Analýza inovačného prostredia a politiky SR. Klastre ako inovačný nástroj udržateľného rozvoja regiónov.