Bezpečnostná stratégia EÚ a jej význam pre sektorovú bezpečnosť - Nečas, Pavel
Bezpečnostná stratégia Európskej únie. Sektorová bezpečnosť- bezpečnostné sektory štátu. Význam Európskej bezpečnostnej stratégie.