Aplikace daňové politiky ve vybraných zemích Skandinávie v komparaci s Českou republikou - Powadová, Tereza
Aplikácia daňovej politiky vo vybraných krajinách Škandinávie a Českej republiky prostredníctvom aplikácie metódy deskripcie, analýzy a komparácie. Porovnanie daňovej kvóty vo vybraných krajinách Škandinávie a Českej republiky. Porovnanie daňových zaťažení v Českej republike, Nórsku, Dánsku a Fínsku. Zhrnutie výsledkov a záverečné odporúčania pre Českú republiku.