Podniky v ČR pohledem vybraných ukazatelů s ohledem na jejich vlastnictví - Verner, Tomáš
Hodnotenie správania podnikového sektoru v závislosti na vlastníctve kapitálu. Stručná charakteristika duálnej ekonomiky. Sektor nefinančných podnikov. Sledovanie ukazovateľov rentability nefinančných podnikov. Metódy, dáta a ukazovatele. Empirické výsledky.