FinTech - náčrt výziev nielen pre spotrebiteľa - Hamřik, Martin
Načrtnutie jednotlivých oblastí pôsobenia FinTech spoločností s potenciálnym vplyvom na spotrebiteľov. Zameranie najmä na platobné služby, BankTech, osobný finančný manažment (PFM) a kryptomeny.