Uplatnenie cenovej diskriminácie a vplyv liberalizácie v odvetví plynárenstva na Slovensku - Bašová, Alena, 1961-
Postup liberalizácie slovenského plynárenstva. Liberalizácia trhu s plynom na Slovensku a v EÚ. Vplyv liberalizácie na zníženie koncentrácie odvetvia. Postup liberalizácie na Slovensku. Pohľad na trhové podiely plynárenských spoločností. Cenová diskriminácia dominantného dodávateľa plynu v sektore domácností v SR. Charakteristika dominantného dodávateľa.