Pracovná zmluva a prístup k tvorbe jej obsahu - Briestenský, Ladislav
Náležitosti pracovnej zmluvy obsiahnuté v zákone č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v Zákonníku práce a v zákone č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení. Praktické príklady z právnej praxe.