Horúco v chladenej logistike - Brezovský, Jozef
Špecifiká chladenej logistiky rýchloobrátkového tovaru. Regulácia teploty a hygieny potravín. Povinná vstupná kontrola u každého dodávateľa. Používanie automobilov s viacerými teplotnými režimami.