Economic Returns from Social and Political Globalization: Does Signaling Help Developing and Transition Countries to Attract Foreign Direct Investment? - Parakkal, Raju
Analýza vplyvu politickej a sociálnej globalizácie krajiny na jej schopnosť prilákať priame zahraničné investície a tým aj objem priamych zahraničných investícií tým, že ich príjme.