<The> Efect of Financial Ratios on the Stock Prices: Evidence from the Polish Stock Exchange - Ligocká, Marie
Analýza väzby medzi vybranými finančnými ukazovateľmi a cenami akcií potravinárskych, energetických, hutníckych a chemických spoločností obchodovaných na poľskej burze cenných papierov.