Economic Mechanism of Innovative Development of High-Tech Engineering at the Country Regional Level - Abrashkin, Mikhail
Hodnotenie vplyvu high-tech inžinierstva na rozvoj hospodárskej politiky regiónu a jeho inovačný potenciál. Teoretické zdôvodnenie zvýšenia regionálnej konkurencieschopnosti ekonomiky. Nástroje regionálnej podpory vysokokvalitných inovačných podnikov a model organizačného a ekonomického inovačného rozvoja priemyslu na regionálnej úrovni.