Principles of People Management in Public Administration - Šafránková, Jana Marie
Hlavné princípy riadenia ľudí vo verejnej správe, ktoré umožňujú akejkoľvek organizácii na verejnosti dosiahnuť očakávanú výkonnosť organizácie dosiahnutím želaného cieľa schopnosti, motivácie a výsledkov ľudí pracujúcich v organizácii.