Dilema přeregulace finančních trhů - Daňhel, Jaroslav
Dôsledky finančnej krízy z roku 2008. Regulácia ako snaha o nájdenie rovnováhy. Dilema regulácie v praxi. Vplyv štátu na riadenie ekonomiky a regulácia finančných trhov.