Uplatnění dosavadních zkušeností z regulace úvěrových registrů na Slovensku v našich podmínkách - Rajl, Jiří
Medzi najzásadnejšie riziká pre banky a ostatné finančné inštitúcie patrí úverové riziko, ktorého riadenie predstavuje celý rad procesov, do ktorých významne zasahujú aj informácie z úverových registrov. Pohľad na reguláciu v Českom bankovom sektore a na slovensku.