Aké sú výhody doplnkového dôchodkového sporenia? - Hvojník, Igor
Kto môže byť účastníkom doplnkového dôchodkového sporenia. Osobitná kategória účastníkov doplnkového dôchodkového sporenia - zamestnanci vykonávajúci rizikové práce a práce vybraných umelcov. Platenie príspevkov a daňová úľava zamestnanca a zamestnávateľa. Aké dôchodky sa vyplácajú z tohto sporenia. Čo prináša doplnkové dôchodkové sporenie občanom a zamestnávateľom.