Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľností a návrh novely občianského zákonníka - Jakubáč, Róbert
Návrh novely Občianskeho zákonníka z októbra 2018 ako pokus o precizovanie právnej úpravy nadobúdania vlastníctva nehnuteľností pri ich zmluvnom prevode. Pozitíva a negatíva tohto návrhu.