Modelling Internationalization of High Growth Firm: Micro Level Approach - Korsakienė, Renata
Identifikácia a analýza najdôležitejších faktorov, ktoré ovplyvňujú internacionalizáciu rýchlo-rastúcich firiem skúmaním postojov vlastníkov a profesionálnych manažérov. Kvantitatívny prístup zameraný na 350 litovských firiem. Porozumenie vytvárania, vývoja a internacionalizácie týchto firiem je základom pre ďalšie rozhodnutia na makro úrovni biznisu, politiky a internacionalizácie.