Keby bolo keby - Škriniar, Pavel, 1979-
Budúci penzisti si výšku svojej penzie budú môc čiastočne ovplyvniť. Tí ktorí sú v druhom piliery, tak môžu spraviť aj cez voľbu dôchodkového fondu. Príklad vývoja dôchodkových fondov.