Tichý zabijak peňazí - Škriniar, Pavel, 1979-
Čím viac času do dôchodku, tým viac možností, ako si naň prilepšiť. Dôvodov na sporenie je hneď niekoľko: predlžuje sa dĺžka života, miera náhrady príjmu na dôchodku postupne klesá, ceny sa z roka na rok zvyšujú. Pohľad na fázy sporenia. Stupeň investičného rizika.