Poskytované služby sociálnych zariadení v regiónoch Slovenskej republiky - Sipková, Ľubica, 1962-
Charakterizácia a porovnanie služieb sociálnych zariadení a zariadení na realizáciu sociálnej ochrany podľa regiónov Slovenskej republiky. Opis a porovnanie vlastností služieb v členení podľa viacerých kategórií sociálnych zariadení, a to podľa počtu ich zamestnancov, druhu vlastníctva, počtu osôb v opatere, podľa ich veku, povahy chorôb, atď. v jednotlivých NUTS 3 regiónoch SR.