<The> Minimum Wage in the Neoclassical and the Behavioural Labour Market Theory - Brožová, Dagmar
Analýza základných rozdielov v prístupoch tradičného neoklasického a moderného behaviorálneho prístupu k práci. Porovnanie neoklasickej a behaviorálnej interpretácie minimálnej mzdy a základné rozdiely v prístupe k minimálnej mzde.