Sedmá zpráva EIOPA o vývoji spotřebitelských trendů - Šimek, Robert
Siedma správa EIOPA, ktorá popisuje vývoj spotrebiteľských trendov v poisťovníctve a v dôchodkoch. Spoločné trendy v poisťovníctve a v dôchodkoch. Špecifické trendy v oblasti poisťovníctva. Trendy v oblasti životného poistenia, neživotného poistenia - poistenie motorových vozidiel, zdravotné poistenie. Sadzby provízií. Cross-selling. Finančné inovácie - telematika, blackboxy, webové porovnávače. Kybernetické riziko. Špecifické trendy pre sektor dôchodkov.