<The> Effect of Leverage on Corporate Cash Holdings: Evidence from Indonesian Manufacturing Firms - Wijaya, Anggita Langgeng
Testovanie vplyvu pákového efektu na podnikové hotovostné vklady na vzorke výrobných spoločností zapísaných na Indonézskej burze v rokoch 2006-2007. Výsledky ukazujú, že pákový efekt má negatívny vplyv na držbu firemnej hotovosti. Indonézske výrobné firmy s vysokým pákovým efektom môžu držať hotovosť v malých čiastkach pretože dlh je náhradou podnikových hotovostných vkladov.