Neprimerané obchodné podmienky - nová právna úprava - Fudák, Lukáš
Predchádzajúca právna úprava - zákon č. 362/2012 Z. z. o neprimeraných podmienkach v obchodných reťazcoch, ktorých predmetom sú potraviny. Ciele novej právnej úpravy, ktorá nadobúda účinnosť 1.4.2019. Nekalé obchodné praktiky. Definícia základných pojmov. Kontrola. Povinnosti kontrolóra. Sankcie Ministerstva pôdohospodárstva.