Služby zamestnanosti - novela zákona - Berková, Andrea
Hlavný cieľ novely zákona č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Pôsobnosť ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny. Lekárska posudková činnosť. Zamestnávanie štátnych príslušníkov tretej krajiny s miestom výkonu práce na území SR. Platnosť povolenia na zamestnanie. Vyradenie z evidencie uchádzačov o zamestnanie. Projekty a programy.